Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan AK Parti İl...
Reklam

Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalar.

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletimiz mümkün olduğu kadar evden çıkmamalı" çağrısında bulundu. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'un "korsan kampanya"sına sert tepki gösteren Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından en öne çıkan mesajı ise, "Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Tüm kampanyalar sadece devletimizin açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir." sözleri ile oldu..

01 Nisan 2020 - 17:04

Son dakika: Başkan 'dan AK Parti İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalar

Giriş Tarihi: 01.04.2020 Güncelleme Tarihi: 01.04.2020

Son dakika haberleri... Başkan  AK Parti İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan vatandaşa "gönüllü karantina" çağrısını yinelerken; önlemlere uyulmazsa tedbirlerin arttırılabileceğine dikkat çekti. Erdoğan ayrıca salgın nedeniyle evinden çıkamayan vatandaşlara destek paketlerini devreye soktuklarını belirtti. Başkan Erdoğan bazı belediyelerin izinsiz yaptıkları kampanyalara tepki gösterirken, "Belediyeler devlet içinde devlet olmaya kalkamaz, izinsiz kampanya açamaz." dedi. Ayrıca Erdoğan, "Düne kadar şehir hastanelerini eleştirenler, şimdilerde ise şehir hastanelerinin sayılarını tartışıyor." dedi.

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan  AK Parti İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere dikkat çeken Erdoğan, evinden çıkamayan vatandaşlar için destek paketlerinin devreye alındığını belirtti. Erdoğan bazı belediyelerin izinsiz şekilde kampanya düzenlemelerine tepki göstererek, "Belediyeler devlet içinde devlet olmaya kalkamaz, izinsiz kampanya açamaz." dedi. Ayrıca Erdoğan, "Düne kadar şehir hastanelerini eleştirenler, şimdilerde ise şehir hastanelerinin sayılarını tartışıyor." dedi.

Erdoğan'dan  İmamoğlu’nun “korsan kampanya”sına tepkiErdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar
Bu süreçte en büyük avantajımız sağlık altyapımız ve hastalığa erken önlem almamızdır. Gerek şahsım, gerek ilgili bakanlarımız alınan tedbirleri ve beklentileri kamuoyu ile paylaşıyor. İhmaller ve ihlaller için gereken yapılıyor. Bu süreci en az sürede, en az kayıpla tamamlamak istiyoruz. Tespit edilen aksaklıklar ve eksikler yetkili mercilere bildirilmeli ve önlem alınmalı.

TEDBİRLER DAHA DA ARTABİLİR
Şu sıkıntılı süreç boyunca milletimizin evden çıkmamasını rica ediyorum. Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ile hayata geçirdiğimiz tedbirleri en üst seviyeye çıkarmalıyız. Herkes evinde kalır, gönüllü karantinaya uyarsa daha sıkı tedbirlere gerek kalmaz. Aksi halde tedbirler daha da artırılır.

Eğitimi uzaktan eğitimle yürütmeye çalışıyoruz. Kamuda esnek ve uzaktan çalışma modeline geçtik. Tüm kesimlere yönelik çok ciddi takviye ve erteleme programları açıkladık.

DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMANIN ANLAMI YOK!
Tüm teşkilatlarımızı dayanışma kampanyamıza desteğe davet ediyorum. Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Bu kampanyalar Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından yürütülmelidir. Bunlar İçişleri Bakanlığı ve valilikler vasıtasıyla yürütülmektedir. Birçok belediyelerimiz valiliklerden izinsiz kampanya açarlarsa bu devlet içinde devlet mantığıdır. Burada gücü dağıtmış oluruz. Buna lüzum yok. Yasalar da buna izin vermiyor. Bugün hala siyasi mantık ile yaklaşacaksak, biz ne zaman bir ve beraber olacağız. Biz tabi ki iktidar olarak gerekli uyarıyı yapmak zorundayız ve bunu yapıyoruz.

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş açıklamalar!MUHALEFETİN AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞI DUYSUN
Birçok spekülasyonlar yapılıyor. Devletin dilencilik yapmaya başladığı gibi çirkin sözler kullanılıyor. Devletimiz şu an İçişleri'miz ile attığımız, yaptığımız yatırımlar rakamlarla ifade edilmez. Muhalefetin ağzından çıkanı kulağı duyması lazım.

DÜNE KADAR ŞEHİR HASTANELERİNİ ELEŞTİRENLER ŞİMDİ SAYISINI TARTIŞIYOR
Düne kadar şehir hastanelerini eleştirenler, şimdilerde ise şehir hastanelerinin sayılarını tartışıyor. Neden sayısı az diyor. Biz hamdolsun, şehir hastanelerimizin açılışlarını hızlandırdık.

YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ
Özellikle maske üretiminde okullarımızdan, Milli Savunma Bakanlığı'na kadar yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Hem dost ülkelere yardımcı oluyor, hem ihtiyacımızı karşılıyoruz. Sektördekileri tebrik ediyorum. Sınırlarımız içinde ve dışında vatan savunması yapan kahramanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.

BU BELAYI DA ATLATACAĞIZ
Ülkemiz son 7 yılda nice saldırıya göğüs gerdi, nice belayı defetti. Bu belayı da inşallah atlatacağız. Bugün sabredeceğiz. Vakti geldiğinde atılım gerçekleştireceğiz.

DÜNYA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Sizler de aldığınız talimatlarla gereğini yaparsanız, bunları yaygınlaştırırsanız biz bu süreci hızla atlatırız. Dünya bundan sonra eskisi gibi olmayacak. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını hep birlikte tamamlayacağız. Yeni dönemde AK Parti lokomotif olmayı sürdürecektir. Partimizin bugün ve geçmişin değil, geleceğin de partisi olduğunu göstermek için önünde eşsiz bir fırsat duruyor.

KONGREMİZİ ÖTELEYEBİLİRİZ
İnşallah 7.Olağan Kongre sürecimizi kendimizi yenileme, milletimizle daha sıkı bağlar kurma süreci olarak değerlendireceğiz. Kongremizi yetiştirebilirsek belirlediğimiz takvimde yaparız. Yetişmez ise biraz öteleyebiliriz.Son dakika: Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti İl Başkanları toplantısında önemli açıklamalarBaşkan Erdoğan'dan CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun “korsan kampanya”sına sert tepki: Devlet içinde devlet olmaz

Son dakika haberine göre Başkan  İl Başkanları Toplantısında konuştu. Erdoğan, "Milletimiz mümkün olduğu kadar evden çıkmamalı" çağrısında bulundu. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'un "korsan kampanya"sına sert tepki gösteren Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından en öne çıkan mesajı ise, "Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Tüm kampanyalar sadece devletimizin açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir." sözleri ile oldu.

ERDOĞAN'DAN  İMAMOĞLU’NUN “KORSAN KAMPANYA”SINA TEPKİ

Başkan  İl Başkanları Toplantısında hitap etti. Erdoğan, "Milletimiz mümkün olduğu kadar evden çıkmamalı" çağrısında bulundu.
ERDOĞAN'DAN "MÜMKÜN OLDUĞUNCA SOKAĞA ÇIKMAYIN" ÇAĞRISI

Türkiye'de de dün akşam itibariyle 13 bin 531'i, vefat sayısı 214'ü buldu. En büyük avantajımız güçlü sağlık altyapısı ile hastalıkla mücadeleyi erken başlatmış olmamızdır. Kurumlarımız ihlaller ve ihmaller karşısında gerekeni yapıyor. Vatandaşlarımızı da kendilerinin, evlatlarının, aile büyüklerinin sağlığı için kurallara uymaya davet etmeliyiz. Milletimizden şu sıkıntılı günler geçene kadar mümkün olduğu kadar evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum. Her bir vatandaşımız kendini gönüllü karantinada tutarsa çok daha sıkı tedbirler almaya gerek kalmaz.

Şehirlerarası ulaşımı kısmen sınırlandırdık. İhtiyaç halinde şehir içinde de benzer şeyleri devreye sokabiliriz. Biz Bize Yeteriz Türkiyem sloganıyla bir yardım kampanyası başlattık. Toplanan paralar gerçek ihtiyaç sahipleri tespit edilerek onlara dağıtılacaktır.

Başkan Erdoğan'dan AK Parti İl Başkanları Toplantısında flaş açıklamalar! Vatandaşlara koronavirüs çağrısı... | VideoBAŞKAN ERDOĞAN'DAN AK PARTİ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA FLAŞ AÇIKLAMALAR! VATANDAŞLARA "KORONAVİRÜS" ÇAĞRISI... | VİDEO

"DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMAZ"

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun “korsan kampanya”sına sert tepki: Devlet içinde devlet olmaz | VideoSON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN'DAN CHP’Lİ EKREM İMAMOĞLU’NUN “KORSAN KAMPANYA”SINA SERT TEPKİ: DEVLET İÇİNDE DEVLET OLMAZ | VİDEO

Başkan Erdoğan şöyle konuştu;

Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Bu bakımdan da şu ana bu kampanyalar sadece devletimizin, cumhurbaşkanlığı makamının açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir. Bunların takibi İçişleri, Valilikler, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından yürütülmektedir. Belediyelerimiz Valiliklerimizin izni olmadan kampanya açarsa devlet içinde devlet olmaktır. Gücü dağıtmış oluruz. Yasalarımız da buna müsaade vermiyor.
"MUHALEFETİN AĞZINDAN ÇIKANI KULAĞININ DUYMASI LAZIM"

Bir çok spekülasyon yapılıyor. Devletin affedersiniz dilencilik yaptığı gibi çirkin yaklaşımlar. Devletimizin ülke genelinde yapmış olduğu yatırımlar bunlar rakamlarla ifade edilmez. Muhalefetin ağzından çıkanı kulağının duyması lazım.

"İKİTELLİ'DEKİ ŞEHİR HASTANEMİZİ AÇACAĞIZ"

Dün şehir hastanelerine karşı çıkanlar bugün neden sayıları az diyorlar. Başta İstanbul olmak üzere şu anda şehir hastanelerinin açılışı süratlendi. Nisan'ın 20'sinde İkitelli'deki şehir hastanemizi açacağız.

Milletimize kurallara riayet edeceği hususunda güveniyoruz. Sokakları boşaltarak, temizliğe dikkat ederek inşallah bu musibetin üstesinden geleceğiz.

Özellikle maske üretiminde okullarımızdan MSB'ye kadar gerek N95 gerek diğer maske üretimlerinde yoğun bir çalışma içindeyiz. Ülkemizde ve dost ülkelerin taleplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Sınırlarımız içinde ve ötesinde vatan savunması yapan kahramanlarımıza da şükranlarımı ifade ediyorum.

İnşallah bugün yaşadığımız sıkıntıyı da atlatacağız. Bugün sabredecek, hazırlık yapacak vakti geldiğinde de atılımımızı gerçekleştireceğiz.

Bu haber 200294 defa okunmuştur.

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kerem Alışık oğlu Sadri Alışık ile aynı dizideymiş...Ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık dedesinin kopyası!.
Kerem Alışık oğlu Sadri Alışık ile aynı...
Kerem Alışık oğlu Sadri Alışık ile aynı...